PÖTTYÖS UNIKORNIS – AZ ÉLET PÖTTYÖS OLDALA

A Pöttyös Unikornis vidámságról, gyermeki tisztaságról, felszabadultságról, gondtalanságról, örömről és boldogságról szól. Emlékeztet arra, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni: hogy az élet ajándék, egy varázslatos csoda, tele színnel, harmóniával, szivárvánnyal, apróbb-, nagyobb örömökkel és kincsekkel, melyek a szürkének tűnő hétköznapokat megszínesítik. Megmutatja, hogy kortól függetlenül, felnőttként is kapcsolatban maradhatunk a bennünk élő gyermekkel, hogy a felhőtlen öröm, a gyermeki tisztaság és boldogság bizonyosan részei lényünknek. Elkalauzol bennünket oda, ahol gyermekként láttuk boldog felnőtt önmagunkat.

Tarts velem és engedd, hogy a Pöttyös Unikornis vezessen! Kapcsolódj önfeledt, mosolygós, életvidám részeddel! Merülj el a színekben és az érzéseidben, és figyeld meg, milyen új lehetőségek tárulnak fel előtted!

TE A PÖTTYÖS UNIKORNIS VILÁGÁBAN

Ha szeretnéd a stílusod felpörgetni, és megszínesíteni a megjelenésed anélkül, hogy az egész gardróbod lecserélnéd, a Pöttyös Unikornis ékszerek segítségedre lesznek. Egy-egy színes nyaklánc vagy fülbevaló könnyedén feldobja ruhatárad, sőt kedvenc darabjaidat még egyedibbé varázsolja!
Mi az a színvilág, ami igazán te vagy? Melyik színeket viseled legszívesebben?
—> Kérj egyedi Pöttyös Unikornis ékszert, ami kimondottan rólad szól és neked készül!

Ám a PU sokkal többre hivatott az egyszerű kiegészítőknél; az ékszereken keresztül egy különleges világba csöppenhetsz, ahol talizmánként számíthatsz a színes, apró csodákra.

– Légy jelen a hétköznapokban úgy, hogy közben átéled: minden okkal történik
– Tapasztald meg a flow érzést a napi rohanás közben is
– Lassíts le, hogy megláthasd a világ még csodásabb oldalát
– Éld át a tökéletlenül tökéletest
– Merj vidám maradni a nehezebb időszakokban is – eső után újra kisüt a nap, sőt szivárvány is mosolyoghat rád
– Élvezd az élet apró örömeit, sosem tudhatod, hogy később mekkora dolognak fogod érezni őket
– Ne felejts el jelen lenni a pillanatban
– Időnként tarts szünetet…, és csak egyszerűen légy boldog ?

A Pöttyös Unikornis emlékeztet arra, hogy az élet szép! Az élet kiszámíthatatlan, ám csupa kaland, és ezt minél hamarabb észrevesszük, annál több csodát tapasztalunk!

ISMERJ MEG ENGEM!

Eppel Ariane vagyok, a Pöttyös Unikornis megalapítója és alkotója. Pöttyöző technikával készítek kézzel készült ékszereket, épp olyan egyedi és különleges darabokat, amilyenek mi magunk is vagyunk – megismételhetetlenek, kivételesek, szerethetőek és tökéletlenül tökéletesek.

A munkáim egytől egyig kedvesek a szívemnek és közel állnak hozzám, így a festett ékszereim egyúttal engem is lefestenek; általuk engem is megismerhetsz.

A Pöttyös Unikornis 2016-ban született meg bennem, amikor egy “véletlen” során kapcsolatba kerültem a pöttyöző technikával, és köveket kezdtem festeni otthonom díszeiként. Alkotás közben az első pillanattól kezdve különleges kapcsolatba kerülök minden darabbal, a színek, formák harmóniája teljesen magával ragad. Számomra az alkotás ezen formája meditáció; egyszerre merülök el az egyhegyű figyelem állapotában, és a lelkem teljesen szabad.

Szerettem volna, hogy ez az érzés valamilyen módon napközben is velem legyen, ne csak hazatérve, mikor a festett köveket újra kezemben tarthatom vagy amikor újra festhetek. Így kezdtem el ékszereket is készíteni pöttyöző technikával, és viselem őket azóta is nap, mint nap. E közben a “minden rendben” érzés erőteljesen átjár; ilyenkor boldog és vidám vagyok, mosolygok, meglátom aznap is a szépet, hiszek önmagamban és kevesebbet aggódom. Megtaláltam a lelkem szabadságát. Az a vágyam, hogy az ékszereimmel másoknak is ezt az érzést, ezeket az energiákat közvetíthessem.

Számomra a harmonikus színkombinációk ajándékok, töltekezem belőlük. Úgy érzem, hogy a színekkel történő alkotás igen erőteljes módja a kommunikációnak, mely különböző szinteken képes az emberekhez szólni. Hálás vagyok, hogy ilyen mód fejezhetem ki önmagam és segíthetek másoknak is megtalálni az önmaguk boldogságához vezető utat.

Az én életem tele van csodákkal, és nap mint nap tapasztalom, hogy egy kis talizmán, egy mágikus ékszer képes emlékeztetni arra, hogy az élet milyen fantasztikus, és hogy érdemes hinni abban, amire igazán vágyunk.